Home » Artikler » Fordele og ulemper ved netdating

Fordele og ulemper ved netdating

Den traditionelle form for dating var problematisk af flere årsager. Fx var det svært at date mere end én af gangen og desuden så var det svært at møde nogen uden for sit normale netværk. Men fortvivl ikke, hvis du længe har været på jagt efter den udkårne – netdating er kommet og er en fantastisk løsning!

Ulemper ved netdating

Selvom der er flest fordele, så er der også nogle ulemper, så gør, at man skal tage nogle forholdsregler inden man går i krig med dating på nettet. Fx så er man som udgangspunkt anonym, når man er i gang med dating på nettet. Det betyder, at det nærmest er umuligt, at bedømme, om det folk de siger, er sandt. Man kan altså være uheldig, at blive snydt. Desuden er det på forhånd umuligt at vide, om den menneskelige kemi er der – også selvom der virtuelt er kemi.

Fordele – netdating

Med netdating er det endelig slut med, at skulle finde én fra sit eget netværk, som man egentlig ikke har lyst til at date, men som man alligevel dater, fordi udvalget er så lille. Med netdating kan du altså endelig finde en, der lever op til dine krav. Derudover er det blevet væsentligt nemmere at finde den udkårne, da det nu er meget nemmere at date flere på én gang!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer
Posted in Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *